Боротьба за становлення УКРАЇНИ продовжується і основною оборонною зброєю, що не дає супостатам нас поставити у незручну позу, то є мова. Як відомо зараз найбільший вплив на формування мови має медіа (Інтернет, телебачення, радіо, все що пов`язане із комп`ютерами тощо). А як відомо найбільша частка інтернету англомовний, телебачення наполовину російськомовне, радіо у тій самій ситуацій що й телебачення, все що пов`язане із комп`ютерами напів анголомовне, напів російськомовне. І тому якимось чином потрібно створювати базу усього українськомовного, щоб можна було з легкістю не використовуючі чужі сайти зробити усе що потрібно у своїх. Тобто метою є створення такої собі бази українськомовних сайтів.
УВАГА! Ця тема не для обговорень, а лише для викладення посилань згідно теми!
Група: Користувачі
З: Россия
Користувач №: 934
Я сам за кордоном, цікаво, що про це думають люди які на живуть на Україні, цікво, що про це думають такі люди як я. Чи варто покидати рідну землю? Чи варто все життя прожити на одній землі? Чи просто обїхати світ та повернутись до дому
--------------------
В сознательной любви женщины есть и внезапность, и молния, и тьма рядом со светом /Фридрих Ницше/ Все кино новинки 2010 года я качаю на FilmDream.Org